کیفیت ساخت، تضمین موفقیت شما در نمایشگاه

۴ بازديد

 

ساخت غرفه نمایشگاهی، از طراحی غرفه نمایشگاهی مهم‌تر است. اگر شما طراحی خوبی داشته باشید، اما کیفیت ساخت خوب نباشد، نمی‌توانید توجه بازدیدکنندگان را در نمایشگاه به خود جلب کنید و در نتیجه برای رسیدن به اهداف نمایشگاهی خود شکست می‌خورید.

کیفیت ساخت یک غرفه نمایشگاهی به معنای این است که غرفه از مواد و مصالح باکیفیت ساخته شده باشد و طراحی و اجرای آن به طور حرفه‌ای انجام شده باشد.  یک غرفه نمایشگاهی باکیفیت باید در برابر شرایط مختلف آب‌وهوایی مقاوم و بادوام باشد و همچنین در اثر رفت‌وآمد بازدیدکنندگان آسیب نبیند.

  • اخذ مجوز غرفه سازی: اولین اقدام شرکت‌ها برای حضور در نمایشگاه است. این مجوز، توسط برگزارکننده نمایشگاه صادر می‌شود و برای شرکت‌ها، ضروری است. اخد مجوز غرفه‌سازی، به‌ویژه در نمایشگاه‌های بزرگ و بین‌المللی ضروری است.

برای اخذ مجوز غرفه‌سازی، شرکت‌ها باید مبلغی به عنوان تضمین به برگزارکننده پرداخت کنند. این تصمین به منظور جبران خسارت‌های احتمالی ناشی از ساخت و نصب غرفه است.

پس از اخذ مجوز، می‌توان ساخت غرفه را آغاز کرد.

  • کف ریزی غرفه: کف ریزی در غرفه نمایشگاهی باید با توجه به نیاز‌ها و اهداف شرکت انجام شود. در این مرحله، کف غرفه باید آماده شود تا بتواند وزن محصولات و تجهیزات غرفه را تحمل کند و همچنین، ظاهری زیبا و جذاب داشته باشد. در ادامه درباره عملیات کف ریزی غرفه نمایشگاه می‌پردازیم:

کف ریزی، هم سطح کف را صاف و یکنواخت می‌کند و هم پایه‌ای برای قرار دادن پارکت یا موکت را فراهم می‌کند. نوع کف ریزی معمولا مهم نیست و شرکت‌های غرفه سازی باتوجه به بودجه بندی شرکت اقدام به کف ریزی می‌کنند تا در نهایت، کف ریزی با کمترین هزینه برای شرکت انجام شود.

  • ساخت و ساز غرفه: پس از درست کردن کف و پوشش آن، مرحله ی اجرای غرفه یا همان نجاری غرفه شروع می‌شود. تیم نجار با توجه به نقشه و طرحی که دارند، شروع به ساخت غرفه نمایشگاهی می‌کنند. ساخت و ساز غرفه نمایشگاهی شامل دیوار چینی، میزهای پیشخوان، باکس‌های هالوژن و... می‌باشد. باید در این مرحله توجه داشت تا از بهترین و مرغوب‌ترین مواد و متریال استفاده شود و کیفیت کار تیم نجار نیز بالا باشد تا غرفه نمایشگاهی به بهترین شکل ساخته شود.

البته اگر غرفه شما از نوع غرفه نمایشگاهی پیش ساخته است نیاز به ساخت و اجرای غرفه نیست بلکه با قراردادن پلان‌های مربوطه سایر عملیات را بر روی غرفه‌ها انجام می‌دهند.

  • نقاشی بر روی غرفه: در مرحله نقاشی، تیم نقاشی با صاف کردن سطوح، غرفه را آماده نقاشی می‌کنند و سپس، با توجه به طرح و سلیقه کارفرما، رنگ‌ها را انتخاب می‌کنند و در صورت تمایل، از رنگ خاصی استفاده می‌شود. طراحان نقاشی با هنرنمایی خود غرفه را به یک اثر هنری زنده و جذاب تبدیل می‌کنند.
  • نورپردازی: نورپردازی غرفه می‌تواند با استفاده از انواع مختلفی از تجهیزات انجام شود. لایت باکس‌ها، یکی از محبوب‌ترین تجهیزات در غرفه نمایشگاهی هستند. لایت باکس‌ها می‌توانند در اندازه‌ها و طرح‌های مختلف ساخته شود و می‌توان از آن‌ها برای نمایش پوستر‌ها، لوگو، فلکسی، بک لایت و... استفاده کرد. استفاده از تجهیزات دیواری مانند پوستر، لوگو، بک لایت و... می‌توانند جذابیت غرفه و نمایش بهتر محصولات و خدمات شرکت کمک کند.
  • نصب تجهیزات و سازهای نمایشگاهی: تجهیزات نمایشگاهی، شامل مبلمان، میز و صندلی، و موارد مشابه می‌شوند که می‌توانند برای ایجاد فضایی دلپذیر و راحت برای بازدیدکنندگان استفاده شوند. این تجهیزات، می‌توانند به بازدیدکنندگان کمک کنند تا در غرفه احساس راحتی کنند و زمان بیشتری را در آن سپری کنند.

سازه‌های نمایشگاهی، شامل انواع مختلفی از تجهیزات مانند میز کانتر نمایشگاهی، رول آپ استند نمایشگاهی و کاتالوگ استند نمایشگاهی می‌شوند که می‌توانند به جذابیت ظاهری غرفه کمک کنند. این سازه‌ها، می‌توانند برای نمایش محصولات و خدمات شرکت، ارائه اطلاعات به بازدیدکنندگان و جذب توجه آنها استفاده شوند.

با اجاره تجهیزات نمایشگاهی، شما می‌تواند با هزینه کمتری، غرفه‌ای جذاب و کاربردی داشته باشد. همچنین، شرکت شما نیازی به نگرانی برای نصب تجهیزات و سازهای خود ندارید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.